“KIRSALIN RENKLERİ” FOTOĞRAF SERGİSİ – _________Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü_________

“KIRSALIN RENKLERİ” FOTOĞRAF SERGİSİ

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü tarafından Okutman Uğur Aydın’ın fotoğraf sergisi düzenlendi. Anadolu’nun birçok şehrinde çekilen fotoğrafların bir araya getirildiği fotoğraf sergisinin teması kadın ve çocuk oldu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü’nden Okutman Uğur Aydın’ın çekmiş olduğu kişisel fotoğraf sergisi büyük beğeni topladı. Erciyes Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışını Talas Belediye Başkanı Mustafa Plancıoğlu yaptı.

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Nihal Şengün, doğaya bakmanın ve görmenin çok önemli olduğunu söyleyerek, “Uğur Bey bölümümüzde çok kabiliyetli ve yetenekli bir arkadaşımız. Doğaya bakmak ve onu görmek vardır. Buradaki fotoğraflarda onun bize yansıttığı değerler bütün değerleri konuşuyor aslında. Uğur Bey’in bütün sergilerinde hangi konsept olursa olsun bununla karşı karşıyayız. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması sebebi ile böyle bir günü kendisinin kırsalda çektiği, konusu kadın olan fotoğraf sergisi düzenlemek istedi. Biz de bölüm başkanlığı olarak elbette ki sonuna kadar destek olduk. Üniversitemize ve bu tip etkinlikleri takip eden Kayserililere katkımız olsun istedik. Sanıyorum ki hedefe ulaştı. Önemli olan büyük kalabalıklar değil, bu işi değerlendirebilecek insanların bizlerle beraber olması. Bunu da başardık. Bu yüzden de Uğur Bey’e sonsuz teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.