1’NCİLİK ÖDÜLÜ UĞUR AYDIN’IN

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin her sene geleneksel olarak yaptığı ve bu sene de 5’incisini düzenlediği Ulusal Fotoğraf Yarışması 1’incilik Ödülü Erciyes üniversitesi öğretim görevlisi Uğur Aydın’a verildi. 5’incisi düzenlenen Ulusal fotoğraf yarışmasının bu sene ki konusu ” Kayseri’nin Gurme Atlası” idi. Yarışmaya ulusal çapta amatör ve profesyonel yüzlerce fotoğrafçı, Kayseri’nin yemek kültürünü fotoğraflarıyla anlatmaya çalışmışlardır.

Yarışmaya üniversitemizden Güzel Sanatlar Bölümü’nden Öğretim Görevlisi Uğur Aydın ” Gilaburu Suyu” ile 1’nciliğe layık görülmüştür. Ayrıca, “Köy Fırını ve Pide” adlı fotoğrafları da aynı yarışmadan sergileme ödülü almıştır. Uğur AYDIN’a başarılarının devamını dileriz.
ERÜ Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü Başkanlığı