Lalezar’da Sema Fotoğraf Gezisi

Erciyes Üniversitesi Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü’nde seçmeli olarak okutulan uygulamalı fotoğrafçılık dersi kapsamında Konya’ya teknik gezi düzenlenecek.

Yaklaşık 35 öğrenci teorik derslerde aldıkları bilgileri bu gezide pratiğe dökme şansı yakalayacaklar. Yılda bir kere düzenlenen ve sadece fotoğrafçıların katılabildiği “Sema Gösterisi”ni fotoğraflama fırsatı yakalayacak olan uygulamalı fotoğrafçılık dersini alan öğrenciler, Öğretim Görevlisi Uğur Aydın gözetiminde Konya’nın değişik güzelliklerini de yakalama fırsatı bulacaklar.
Teknik geziye 20 Nisan sabah 05.00 da hareket edilecek ve yol güzergahında bulunan Göreme’de balon çekimi de yapılacaktır. Ayrıca Konya’nın simgesi haline gelen laleler de fotoğraflanacaktır.