ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖZÜNDEN ANADOLU

Erciyes Üniversitesi Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü Uygulamalı Fotoğrafçılık Dersi kapsamında , dönem boyunca,  Anadolu’muzun değişik bölgelerine yapmış olduğumuz teknik gezilerimizde, çekilen fotoğraflardan oluşan Fotoğraf Sergisi, ” Öğrencilerimizin Gözünden Anadolu” adıyla  ERÜ. Sabancı Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

Dersin yürütücüsü Öğretim Görevlisi Uğur Aydın gözetiminde,  Anadolu’nun  doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine kadar pek çok tarihi mekanı belgeleyen öğrencilerimizin fotoğrafları bu sergide bir araya geliyor.

Bir hafta açık kalacak olan sergimizi beğenilerinize sunarken,  Öğretim Görevlisi Uğur Aydın’ı ve çok değerli öğrencilerimizi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Erciyes Üniversitesi

Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü Başkanlığı.