ÖĞRENCİNİN GÖZÜNDEN ANADOLU

ERÜ’de, “ÖĞRENCİNİN GÖZÜNDEN ANADOLU” Konulu Fotoğraf Sergi Açıldı

ERCİYES Üniversitesi (ERÜ) Rektörlüğü Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığı tarafından ‘Öğrencinin Gözünden Anadolu’ konulu fotoğraf sergisi açıldı. Uygulamalı Fotoğrafçılık ders kapsamında öğrencilerin Türkiye’nin eşsiz güzelliklerini fotoğrafladığı serginin açılışına, Erciyes Üniversitesi Strateji daire başkanı Ali İhsan Yıldız, Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Nihal Şengün, Güzel Sanatlar Resim Bölümü Öğretim Üyesi,  Doç. Dr. Aygül Aykut, Öğr.Gör. Mahmut Karatoprak, Öğr.Gör. Nevin Engin, Öğr.Gör. Dr.Sevgi Narman Çal, Öğr.Gör. Rahşan Akarsu yanı sıra akademisyen ve öğrencilere sergiye büyük ilgi gösterdi.

Serginin açılışında konuşan Strateji Daire Başkanı Ali İhsan Yıldız serginin gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi tebrik etti. Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Nihal Şengün, Öğrencilerin, Yüz yıllardır birçok imparatorluğa ev sahipliği yapan Anadolu Şehirleri’nin incilerini kadrajlarına dahil etmeleri mutluluk verici. Şengün, “Bizde Erciyes Üniversitesi olarak öğrencilerimizi sanata yönlendirmek için bölümümüz olarak her zaman desteği vereceğiz” ifadesini kullandı.  Fotoğraf Gezilerinde Öğrencilere eşlik eden Akademisyen Uğur Aydın “Öğrencilerimizle Türkiye’nin farklı bölgelerini Fotoğrafladık, sergimizde bulunan fotoğrafların hepsi öğrencilerimizin gözünden fotoğraflarımız bir hafta boyunca Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesinde açık kalacaktır.” şeklinde konuştu.

Sergide fotoğrafı bulunan öğrenci Yusuf Top “Anadolu bizim göz bebeğimizdir” dedi TOP, Anadolu’yu fotoğraflamak için bize destek olan Uğur AYDIN hocamıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ayrıca açılış sonunda sergiye fotoğraflarıyla katılan öğrencilere, Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Nihal ŞENGÜN tarafından teşekkür belgeleri verildi.