Coşkun ARAL, Söyleşi

Foto muhabiri, gazeteci ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral Fotoğrafçılık dersi kapsamında Erciyes Üniversitesi öğrencileri ile buluşuyor.
Aral, dünyanın çeşitli bölgelerinde izlediği sıcak olaylarla ilgili deneyimlerini ve mesleki tecrübelerini 16 Aralık Çarşamba günü saat 19.30 da Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Uğur Aydın’ın yaptığı söyleşi Zoom üzerinden paylaşaçak.
Çektiği fotoğraf ve videolarla, çeşitli ülkelerdeki iç savaşlar ve seçimler gibi birçok olaya tanıklık eden Aral; Afganistan, Lübnan, Filipinler, İran, Irak, Çad ve Liberya gibi ülkelerdeki görsel çalışmalarını da öğrencileriyle paylaşacak.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, şunu diyen bir yazı 'BELGESEL ve FOTOĞRAF Söyleșisi haberci loşkun Aral 16 Aralık 2020 Çarşamba Saat: 19:30 qs0 SİFRE: 733838 ID. 92238773400 zoom ZOOM Meeting'