Öğrencilerimizden "Karma Sergi"

ERÜ GÜZEL SANATLAR BÖLÜMÜ 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA SERBEST SEÇMELİ DERS ÖĞRENCİLERİNİN ESERLERİNDEN OLUŞAN KARMA SERGİ DÜZENLEDİ

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor BAYRAMI etkinlikleri kapsamında, serbest seçmeli ders atölyelerinde öğrencilerin gerçekleştirdikleri çalışmalar 22 Mayıs 2024 tarihinde açılan karma sergiyle sanat severlerle buluştu. Sergi açılışı Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Oktay Özkan, Güzel sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Levendoğlu, Güzel sanatlar Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nihal Şengün tarafından gerçekleştirildi. Sergide 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Halil Bayraktar Sağlık Meslek Yüksekokulu öğrencisi Mislina Ağgürbüz’ün de eseri yer aldı ve Mislina özlemle anıldı. Prof. Dr. Altun’a, sergide yer alan eserleri hakkında bilgi veren öğrenciler, Güzel Sanatlar Bölümü serbest seçmeli derslerinin farklı sanat ve bilim alanlarında kendilerini geliştirmelerine imkân sağladığını belirterek teşekkür ettiler. Rektörlük Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığı tarafından 22 Mayıs 2024 tarihinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında üniversite öğrencilerimizin bölüm serbest seçmeli atölye derslerinde yaptıkları çalışmalar karma sergi ile sanatseverlerle buluştu. Üniversitemiz farklı fakülte ve meslek yüksekokulunda öğrenim görmekte olan öğrencilerimizin kendi mesleki eğitimlerinin yanısıra sanatsal çalışmalarda gösterdikleri başarılar bizleri gururlandırdı. Sergi açılışı Erciyes Üniversitesi rektörümüz Prof. Dr. Fatih ALTUN, rektör yardımcımız Prof. Dr. Oktay ÖZKAN, Güzel Sanatlar Fakültesi dekanı Prof. Dr. N. Oya LEVENDOĞLU, Rektörlük Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nihal ŞENGÜN ve kıymetli konukların katılımı ile gerçekleştirildi.

23 Mayıs 2024 Perşembe